23 Kasım 2015 Pazartesi

TELEFON DİNLEME PROGRAMI


Cep telefon dinleme programı alanında en iyi uygulama hangisidir şeklinde bir inceleme yaptık ve bu alanda dünya markası haline gelmiş en iyi uygulamaları sizler için test edip detaylı olarak özellik karşılaştırmalarını yaptık. Hem android hemde ios tabanlı işletim sistemleri ile çalışan telefon takip programı dendiğinde ilk akla gelen yazılımları gözden geçirdik ve en iyisini sizlere seçmek için çalıştık. Vardığımız sonuçlara göre şuanda dünya çapında en çok kullanılan yazılımlar listesinde en önlerde gelen uygulamalar olarak  flexispy, xmobile pro, mspy  sıralamasını belirledik.

Flexispy: En gelişmiş özelliklere sahip olan telefon dinleme programı olarak yıllardan beridir dünya genelinde popüler olmuş oldukçada etkili bir yazılım, listemizde 1. sırada olmasının bir çok nedeni var, en önemli neden olarak kapsadığı fonksiyonlar itibari ile diğer yazılımlardan farklı olucak şekilde bir çok özelliğe sahip bir yazılım, en önemli farkı olarak gösterebileceğimiz özelliği ise Şifreleri yakalayabilme ve kullanıcısına telefonda kullanılan her türlü şifreyi ve kullanıcı adını verebilmesidir. Buna Facebook şifreleri , telefon kilidi şifrteleri ve kombinasyonları ve diğer telefonda kullanılan uygulamaların ve emaıllerin şifreleride dahildir.

Xmobile Pro: Flexispy dan sonra sizler için 2. sırayı Xmobile Pro yazılımına vermeyi uygun gördük, bu yazılımda fonksiyonları itibari ile Flexispy ı hiç te aratmayacak bir yazılım hatta bazı fonksiyonları itibari ile flexispydan dahada ileri seviyede diyebiliriz. 2. sırayı Xmobile Pro yazılımına vermemizin nedenlerine gelince en başta hem kurulumunun hemde kullanımının çok çok kolay oluşu diyebiliriz, Ayrıca kullanıcı panelinin Türk çe oluşu ve müşteri hizmetlerinin Türkçe olarakta tam 6 dilde hizmet vermesi Xmobile Pro yu 2. sıraya taşımamızda onemli etmenlerden olmuştur. Xmobile Pro ayrıca sunduğu canlı video , canlı resim ve canlı diğer özellikler ilede oldukça ileri bir teknolojiye sahip bir yazılımdır. Özellikle Almanya İspanya ve batı avrupa ülkelerindeki popüleritesi zamanlar Türkiyeye kadar ulaşmış ve şuan tüm dünya genelinde popüler olmuş bid uygulamadır.

Mspy: Mspy yazılımını 3. sırada sizlerle paylaşmak istiyoruz, oldukça popüler olan diğer bir yazılım olan mspy telefon dinleme programı önceki yıllarda olduğu kadar popüler olmasada yinede dünya genelinde makul bir kullanıcı kitlesini bünyesinde tutabilen oldukça etkili bir takip yazılımı olma iddasını hala sürdürmektedir. Mspy Geçmiş yıllardaki popülaritesini kaybetmesinin en büyük nedeni ise özelliklerinden aramaları dinleme ve ortam dinleme özelliklerini çıkarması olmuştur. Bu özellikler olmadan tabiki hitap ettiği müşteri kitlesinde küçümsenemeyecek bir düşüşe sebep vermiştir. Günümüzde hala gerek dünyada gereksede Türkiye'de oldukça popülerdir diyebiliriz.