27 Kasım 2015 Cuma

FLEXiSPY

telefon dinleme programı

Telefon dinleme programı Flexispy hem iPhone hemde Android tabanlı telefonlar olan Samsung, htc, LG, General  Mobile ve diğer tüm android işletim sistemli akıllı cep telefonlarına uyumlu olarak kullanılabilen oldukça özellikli bir cep telefonu takip ve dinleme yazılımıdır. Flexispy muadili olan popüler olan bir çok telefon dinleme programı na göre oldukça artısı olan bir uygulamadır.

Fiyat olarak kıyaslandığında diğer yazılımlardan çok farklı bir yerde olmamasına rağmen sunduğu fonksiyonlar itibari ile onlardan çoğu yönüyle üstün bir yazılımdır. En belirgin özellikleri arasında şifreleri gösterme, gizli kamera özelliği, canlı ve kaydederek kayıtları ve ortam seslerini istenildiğinde dinleyebilme özelliği en belirgin ve göze çarpan özellikleri arasındadır. Casus telefon yazılımı alanında dünya genelinde popülaritesi olan Flexispy Türkiye'de de oldukça popüler bir hale gelmiştir. Gerek gps takip gereksede sosyal platformlar olan whatsapp, facebook ve diğer birçok popüler sosyal eklentilerden gelen mesajlasmaları gösterme özellikleri ise diğer bazı fonksiyonlar arasındadır.



Kurulum ve kullanım açısındanda oldukça kolay bir derecededir ve çok kısa bir zaman içerisinde telefona kurulup hemen kurulum sonrası takibe başlanabilir. Flexispy hakkında bu temel bilgiyi size verdikten sonra kullanmak isteyen kişiler için şunu belirtelim; Flexispy'ın 2 versiyonu bulunmaktadır, Premium ve Extreme. Biraz önceki bahsettiğimiz özelliklerin hemen hepsi Extreme versiyonda olan özelliklerdir, bu yüzden olurda satın almayı düşünüyorsanız Extreme versiyonu tercih etmeniz full olarak tüm özelliklerden faydalanmanızı sağlayacaktır.

Telefon dinleme programı kullanmak istediğinizde sizlere ilk önericeğimiz flexispy yazılımı hakkında bu yazımızda temel bazı bilgiler vermeye çalıştık, diğer bir yazımızda ise sizlere en az flexispy kadar popüler olan diğer bir yazılım olan mspy hakkında bilgi vereceğiz.