15 Aralık 2015 Salı

XMOBİLE PRO


Telefon dinleme programları arasında en çok özellik içeren programlardan bir tanesi olan Xmobile Pro cep telefonu dinleme ve takip yazılımı hem kurulumu hemde kullanımı oldukça kolay olan gelişmiş bir Android izleme uygulamasıdır.

Yüklendiği cep telefonlarının web üzerinden giriş yapabileceğiniz kullanıcı panelinizden uzaktan izlenmesine ve bunun yanında bir çok fonksiyonu ile tam bir takibe olanak veren bir yazılımdır.Diğer çoğu uygulamanın aksine Xmobile Pro ücretsiz olarak full sürün deneme imkanı vermektedir. Şayet çocuğunuzun cep telefonunu takip etmek istiyorsanız bunu hemen yükleyip ücretsiz olarak test etmeniz mümkün. Yüklendiği cep telefononlarında tamamen gizli modda çalışıcagından herhangi bir uyarı vermez ve telefonda herhangi bir simge veya belirti oluşturmaz bu açıdan çocuklarının güvenliklerini ön planda tutan aileler için özellikle kullanımı olan bir tür ebeveny kontrol yazılımı görevini yerine getirir.



Xmobile Pro dünya genelinde olduğu kadar Türkiye'dede oldukça popüler olmuş bir yazılımdır, kullanıcı panelinin Türkçe olarak kullanılabilmesi bu yazılımı dahada talep görür hale getirmiştir diyebiliriz. Xmobile Pro yu ücretsiz test etmek isterseniz www.xmobilepro.info adresinden yükleme sayfasından bunu yapabilirsiniz.