11 Kasım 2015 Çarşamba

ABD Başkanı Barack Obama Artık Facebook'ta

barrack- obama facebookta


Artık popüler olduğunu söylemeye gerek duymayacağımız kadar ünlü olan sosyal paylaşım sitesi Facebook gün geçtikçe dah çok kullanıcı çekiyor. Devamlı olarak kullanların sayısı bir milyarı bulmuş olan Facebook’a ABD Başkanı da katılımını gerçekleştirdi.



  En son olarak Facebook’a katılanlan bir isim de ABD Başkanı Barack Obama’dır. Başkan Barack Obama’nın Facebook sayfasının siyasi kampanya içerikli olmaması oldukça şaşırtıcı. Başkan, sayfanın yönetimini ekibine bırakmıyor ve insanlarla kendisi iletişim kurmayı hedefliyor.

  Barack Obama’nın Facebook’ta yapmış olduğu ilk paylaşımı ise kendinin bulunduğu video oldu. Hesabını nasıl bir şekilde kullanacağı hakkında ipucu veren ABD Başkanı, Facebook aracılığı ile insanların kendisine fikir ve düşüncelerini daha rahat biçimde aktarabileceğini söyledi. Mark Zuckerberg ise bu videoya yorum yaparak Obama’nın katılımından oldukça memnun olduğunu söyledi.

  Başkan Obama sayfasına 1992’de Michelle Obama’yla yapmış olduğu evlilik gibi hayatındaki en önemli olayları  eklemiş.

  Geçen Mayıs ayında Twitter’a katılımını yapan Obama’nın neredeyse 20’ye yakın yardımcısı Twitter, Instagram, Beyaz Saray Facebook sayfası ile Youtube kanalını yönetmekte söz sahibi.